KONSULTTJÄNSTER

Nedan kan du se ett urval av de tjänster jag erbjuder. Utifrån dina önskemål och behov tar jag fram en föreläsning, workshop eller bokar ett möte för att ni ska få den kunskap ni behöver för att gå vidare i ert arbete. Kontakta mig för att diskutera hur vi kan skräddarsy tjänsten efter ditt företags behov!

UTREDNING & BEDÖMNING


Jag erbjuder att genomföra neuropsykiatriska utredningar hos företag som är i behov av kontinuerlig avlastning eller endast en enskild utredning för medarbetares räkning.

Det är också viktigt att rekrytera rätt personer till ditt företag. Boka en konsultation för att diskutera hur du kan få evidensbaserat stöd i rekryterings- och urvalsprocessen!

UTBILDNINGAR & WORKSHOPS


Glöm allt ni lärt er om vilken färg ni är!

Boka istället in en föreläsning eller workshop till ert företag för att få evidensbaserade verktyg för att utveckla er verksamhet, kommunicera mer effektiv, lära er samarbeta bättre eller få verktyg att hantera stress!

ORGANISATIONSUTVECKLING


Har ni kört fast i ert arbete och behöver en utomståendes råd med ett psykologiskt perspektiv? Har det uppstått samarbetssvårigheter som ni inte lyckas komma vidare i? Önskar ni implementera nya arbetssätt och behöver stöd i processen?

Oavsett hur stora eller små dina behov är kan vi tillsammans utforma ett paket för att ditt företag ska utvecklas!